Skip to main content

Wie zijn wij

Van der Luit Groenbeheer B.V. is een in 1967 opgericht familiebedrijf in Rijsenhout. Inmiddels is het bedrijf sinds 2005 eigendom van de tweede generatie en runnen Johan en zijn echtgenote Adrie samen het bedrijf met plezier.

Met onze medewerkers staan wij voor kwaliteit en streven wij ernaar om een betrouwbare zakenpartner te zijn. Kwaliteit staat bij ons voor het waarmaken van de met elkaar helder gekregen verwachting van de klant voor een afgesproken prijs. Pas wanneer een klant heeft ervaren dat wij dit ook daadwerkelijk waarmaken zal hij ons als een betrouwbare zakenpartner zien. En dat is nu precies hoe wij ons in de markt willen zetten. Een markt waarin wij een kleine speler zijn tussen veelal grote collega-bedrijven. Een plek die wij bewust hebben gekozen omdat deze bij ons en onze medewerkers past. Directe feeling met de uitvoering van het werk in combinatie met de korte lijntjes binnen onze organisatie zorgt ervoor dat wij flexibel en persoonlijk kunnen zijn in de uitvoering. Een eigenschap die ondanks, of misschien wel dankzij, schaalvergroting nog steeds gewaardeerd wordt. Daarmee zijn wij een unieke speler in de markt die uitblinkt in specialisme en kwaliteit in het kleine.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Waardig omgaan met dat wat ons toevertrouwd is. Daar staan wij voor. Of het nu gaat om mensen of het beheer van flora en fauna, wij kijken verder dan ons werkterrein. Ons werk raakt de mens in zijn omgeving en de maatschappij waarin wij leven.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is immers oog hebben voor de maatschappij waar wij deel van uitmaken. In ons vakgebied betekent dit in de eerste plaats kennis hebben van flora en fauna. Daarnaast op de hoogte zijn van de milieuregels en deze naleven. Onze medewerkers hebben daartoe de nodige opleidingen gevolgd.

We zijn VCA-gecertificeerd. Dat waarborgt onze kennis over veilig en gezond werken. Ook de verantwoordelijkheid voor Social Return hebben wij op ons genomen. Wij vinden het belangrijk om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden daar dit in ons vermogen ligt.

In de praktijk zien wij klanten steeds vaker worstelen met tegenstrijdige belangen. Veiligheid en goed flora- en faunabeheer botsen bijvoorbeeld dikwijls. Wij helpen de klant bij het maken van een verantwoorde keuze. Een keuze met zicht op de toekomst.

De kennis van morgen gebruiken om onze dienstverlening van vandaag nog duurzamer te maken. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen door connecties in de markt. En vooral oude inzichten los durven laten als nieuwe hun intrede doen. Dat is voor ons ook een wezenlijk onderdeel van MVO. Kortom, meebewegen in goede veranderingen met het oog op een duurzame en leefbare omgeving voor komende generaties!